Etusivu > TUOTTEET > SULJINSARANAT

SULJINSARANAT

Suljinsaranat sulkevat oven automaattisesti ja säädetyllä nopeudella. Ovilehti voi olla laminaattia, puuta, alumiinia tai terästä.

Käyttömukavuutta ja tyyliä

Suljinsaranat korvaavat perinteisen ovensulkimen. Ovesta tulee arkkitehtoonisesti siisti kokonaisuus. Ovi on myös kevyt avata. Ja näin ne soveltuvat myös kohteisiin, joissa käyttäjät ovat heikkovoimaisia. Käyttö onkin suosittua hoitolaitoksissa, julkisten kohteiden sisäovissa, konttoreissa ja myös kotiympäristössä.

Suljinsaranat koostuvat sulkevasta yläsaranasta ja alasaranasta, josta säädetään sulkeutumisnopeutta. Saranassa on valinnaisesti myös oven aukipitotoiminto. Tästä on hyötyä tavaran kuljetuksisssa tai esim. potilaskujetuksissa sairaaloissa.

Malleja on useita. Mallit valitaan ovipainon, ovimateriaalin, käytön ja olosuhteiden mukaan. Esim. ruostumaton malli käy pesutiloihin ja kylpylöihin. Tippuveden pitävä PC-malli soveltuu ulko-oviin ja kosteisiin tiloihin. Tässä mallissa on lisäksi sisäinen termostaatti, joka pitää oven nopeuden aina vakiona.

 

Lehtisarana, Flag Type

Sarana valitaan aina oven kätisyyden mukaan joko vasen- että oikeakätisenä 

Mallit myös erittäin vaativiin mm kosteisiin olosuhteisiin

Tippuveden pitävä ja termostaatilla varustettu PC- saranamalli. Säädetty oven sulkunopeus pysyy termostaatin ansiosta vakiona.

 

 

 

 

 

Ovilehden pystyprofiilin sisään tuleva suljinsaranamalli: Center Hang Type

 


 

 

 

Täysin näkymätön piilosarana

Toimii luotettavasti ja kevyesti, sulkee oven äänettämästi, oven painojakautuma on optimaalinen.

Valinta käytön ja ovipainojen mukaan Suljinsarana korvaa perinteisen ovensulkimen. Myös raskaat ovet ovat helppoja avata. Oven sulkunopeus ja -voima ovat vapaasti säädettäviä.

Mallit löytyvät 40...800 kg:n saakka. Suljinsaranoita suositellaan erityisesti paloluukkuihin ja -oviin. Tai sitten tiloihin, joissa on erityinen vaatimus oven ulkonäöllä; sarana ei ole näkyvissä.

 

Lisätietoa suljinsaranoista löydät valmistajan sivuilta KENWA CO., LTD.Siirry sivun alkuun